Saffranspannkaka.

Idag skippade vi middagen och gick direkt på efterrätt – saffranspannkaka! (förutom familjens yngsta medlem som hellre ville ha potatis. Dock med sylt och grädde till, så man kan ju ändå säga att vi möttes halvvägs. )

20121226-231813.jpg

Jag gjorde en enkel variant på färdig risgrynsgröt och serverade med röda vinbärssylt och grädde.

20121226-232212.jpg

Till härligheten drack vi lagrad julmust, flott ska det va!

Annonser
Det här inlägget postades i Hemma hos Astrid, I köket och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s