Mera mat!

20121107-190017.jpg

Pesto är en himla bra grej. Den behöver ju inte bara vara gjord på basilika! Idag blev det en av mina favoriter; ärtpesto. Mixa gröna ärtor (tinade, gärna varma) med lite riven parmesan (lite betyder givetvis ganska mycket), peppar, en klick crème fraîche och vitlök efter smak. Jag gjorde till två portioner och tog en tredjedels klyfta. Servera till pasta. Tomater passar bra till, både för smaken och färgen. Jag hade inga, ni får helt enkelt låtsas att det är något rött på tallriken.

Annonser
Det här inlägget postades i I köket och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s