Aronialikör, del två

När aroniabären legat och gottat sig i två veckor är det dags att göra den klar.

20121017-200016.jpg

Sila bort bären, förslagsvis i en saftsil.

20121017-200127.jpg

Blanda i en flaska ljus sirap.

20121017-200228.jpg

Häll upp på rena flaskor.

20121017-200317.jpg

Klart!

Annonser
Det här inlägget postades i I köket. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s