Baksten

20120918-203236.jpg

Bakar havrefrallor på bakstenen ikväll. Det doftar fantastiskt! Bakstenar kan vara en dyr historia om man köper dom i en köksaffär, runt 500 pix får man hosta upp. Ett smart tips är att istället åka till ett byggvaruhus och köpa en platta i granit! Mät ugnen innan bara så ni får rätt storlek. Vi betalade ca 45 kr för vår. Helt vansinnigt vad man kan sätta för pris bara man kallar det för något tjusigt.

Annonser
Det här inlägget postades i I köket. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Baksten

  1. Denise skriver:

    Vad spännande, vad gör det för skillnad att baka på en granitplatta? Godare? Nyfiken!

    • Hildebrandts trädgård skriver:

      Det blir en jämnare värme, brödet reser sig bättre och blir väldigt luftigt och fint. Jag tyckte nog att det blev godare också, det ska väl bli som stenugnsbakat light. Gör man pizza på stenen blir dom väldigt frasiga och goda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s